Prethodni projekti

Javna diskusija o reformi javnog informisanja

Mediji i medijska reforma više puta su od strane EU apostrofirani kao jedan od tri politička prioriteta kada je reč o reformama u Srbiji.

detaljnije

Godišnja nagrada NUNS-a za izuzetnost u istraživačkom novinarstvu

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz pomoć Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji od 2006. godine dodeljuje nagrade za izuzetnost u istraživačkom novinarstvu.

detaljnije

Seminar "Upravljanje projektnim ciklusom"

Dvodnevni seminar "Upravljanje projektnim ciklusom" organizovan je 17. i 18. septembra 2012. godine u Beogradu.

detaljnije

Kreiranje i razvoj online strategije

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz podršku organizacije IREX/USAID realizuje projekat Kreiranje i razvoj online strategije.

detaljnije

ExYuTube: onlajn razmena video materijala

Projekat predvidja uspostavljanje regionalne mreže saradnje emitera iz bivše Jugoslavije, koja će se bazirati na online razmeni medijskog sadržaja. Online baza će pružiti mogućnost postavljanja (upload) i skidanja (download) audiovizuelnog medijskog sadržaja iz oblasti kulture.

detaljnije

Trening za voditelje političkih TV debata

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz saradnju organizacija USAID/IREX i Canal France International, tokom dva vikenda, 23-25 marta i 6-8 aprila 2012. godine, organizovalo je u beogradskom Medija Centru treninge za voditelje političkih TV debata.

detaljnije

“U pravi si!” za novinare

“U pravu si! Za novinare” je projekat koji sprovode udruženja “U pravu si!” i NUNS kao partner.

detaljnije

Uloga Saveta za štampu na medijskoj sceni Srbije

Nadležnosti i aktivnosti Saveta za štampu i njegove Komisije za žalbe biće predstavljene na javnim tribinama u 32 grada širom Srbije. Cilj je da se afirmiše poštovanje Kodeksa novinаrа Srbije i medijаcijа između pojedinаcа ili institucijа koje su oštećene pisanjem štampanih medija i redakcija

detaljnije

Uloga medija i primena etičkih standarda u izveštavanju o reformi sistema socijalne zaštite i korisnicima socijalnih usluga

Zlostavljanje dece u domovima i hraniteljskim porodicama i ilegalni domovi za starije najčešće su teme koje zauzimaju naslovne strane i udarne termine u elektronskim medijima.

detaljnije

Besplatna pravna pomoć i promocija medijskog prava

Za poboljšanje položaja medijskih profesionalaca u pravnom smislu nije dovoljan samo dobar medijski zakon, već i dobro obučeni stručnjaci za tu oblast.

detaljnije

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten