Naslovna  |  Info  |  Konkursi  |  Počela sa radom Visoka škola za komunikacije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Konkursi

22. 08. 2017.

Počela sa radom Visoka škola za komunikacije

Visoka škola za komunikacije, najmlađa samostalna visokoškolska ustanova specijalizovana za osnovne i master akademske studije komunikologije i kulturologije, počela je da radi nedavno, ubrzo po dobijanju početne akreditacije i dozvole za rad od Ministarstva nauke prosvete i tehnološkog razvoja. U toku je upis prve generacije budućih diplomiranih i master komunikologa i kulturologa a nastava počinje ove jeseni.

Visoka škola za komunikacije u ovom trenutku jedina u Srbiji realizuje osnovne akademske studije pod nazivom Savremene kulture za sticanje zvanja diplomirani kulturolog (240 ESPB). Ovo zanimanje je veoma retko a broj izvršilaca u ustanovama i institucijama kulture, kulturnoj industriji i ostalim sektorima kulturološkog profila omogućava prirodnu fluktuaciju i tražnju kadrova. 

Škola je razvila integralni studijski program Komunikacije koji obrazuje diplomirane komunikologe (240 ESPB) za rad u medijima i komunikacijama. Nastavni planovi ovog programa podjednako obrađuju tri glavne prakse masovnih komunikacija – žurnalistiku, marketing i odnose s javnošću. Time širimo obrazovni i tematski fokus budućih diplomaca i ojačavamo ih znanjima i veštinama koje će ih efikasno uključiti u rad i praksu u medijima, marketingu ili PR-u ali i mnogim drugim društvenim i privrednim zanimanjima.  

Master studije Škola izvodi na programu Kultura i komunikacije u trajanju od godinu dana i to kroz dva modula kojim se obrazuju master komunikolog ili master kulturolog (60 ESPB). 

Razlog zašto studirati na Visokoj školi za komunikacije, pored inovativnih studijskih programa, može biti i bogata ponuda akademskih aktivnosti od kojih se izdvajaju: Nastavnici i saradnici koji dolaze iz nauke i bogate prakse sa velikim iskustvom i ključnim referencama za izvođenje kvalitetne nastave. Rad u malim grupama sa mentorom svake klase povećava fokus, posvećenost i interakciju profesora i studenata. Kreativni sadržaji, vežbe i radionice koje podstiču stvaralaštvo i kritičko mišljenje. Logistička podrška i pristup savremenim metodama i resursima učenja. Paket unapređenih usluga kojim Škola podstiče kvalitetnije učenje i uslove za rad studenata. Podrška kroz stipendije i olakšice za školarinu (drugo dete studira besplatno, samohrani roditelji dodatno pomognuti). 

Više i detaljije informacije na kontaktu:

Visoka škola za komunikacije

Bulevar Maršala Tolbuhina (bivša Goce Delčeva) 36, 11070 Novi Beograd

Kontakt telefon: +381 64 980 60 60

E-mail: info@viskom.edu.rs

Internet strana: www.viskom.edu.rs

Osoba za kontakt i detaljnije informacije: Dr Boban Tomić direktor Škole +381 64 980 60 60 boban.tomic@viskom.ac.rs

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten