Naslovna  |  Info  |  Aktivnosti  |  Izvršni odbor razmatra strategiju NUNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Aktivnosti

18. 04. 2017.

Izvor: NUNS

Izvršni odbor razmatra strategiju NUNS-a

Izvršni odbor NUNS-a, zajedno sa članovima Sekretarijata i Natalijom Bratuljević, strateškim konsultantom, imao je prvi u nizu sastanaka koji za cilj imaju proizvodnju strateškog plana Udruženja.

Sastanak, održan u petak u kancelarijama Udruženja prvi put je na jednom mestu sakupio članove Sekretarijata i Izvršnog odbora radi objektivnog osvrta na rad i rezultate Udruženja tokom poslednje četiri godine. Svrha sastanka je da se što realnije sagledaju potrebe članstva NUNS-a, okruženje u kojem Udruženje i članovi rade, uključujući  i zakonodavni okvir. Te informacije će biti iskorišćene kako bi se identifikovali strateški ciljevi NUNS-a za narednu period, a ciljeve će pratiti i strateški plan koji će dovesti do njihovih ostvarivanja.

Za analizu su, pored izveštaja Sekretarijata u odnosu na prethodni period,  korišćeni i rezultati ankete koju je NUNS radio sa članstvom koje je bilo prisutno na Izbornoj Skupštini 25. marta. Nalazi će biti dopunjeni rezultatima onlajn ankete koje će Udruženje uputiti svojim članovima tokom naredne nedelje.

Strateški plan Udruženja razvija se uz podršku Evropske komisije, u okviru projekta Regionalna platforma za zagovaranje medijskih sloboda i bezbednosti novinara na Zapadnom Balkanu koji NUNS sprovodi u saradnji sa sestrinskim organizacijama iz regiona. Za više informacija o projektu pogledajte ovde

 

Regionalna platforma za zagovaranje medijskih sloboda i bezbednosti novinara na Zapadnom Balkanu

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten