Naslovna  |  Info  |  Saopštenja  |  Obaveštenje o Skupštini i članarini
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

27. 01. 2006.

Obaveštenje o Skupštini i članarini

Izvršni odbor NUNS-a, na sednici održanoj 26. janaura 2006. godine doneo je odluku da se izborna Skupština NUNS-a održi 11. marta 2006. godine u prostorijama Medija centra u Beogradu (Milentija Popovića 9, Sava Centar) s početkom u 11:00.

Svi članovi NUNS-a biće formalno, mejlom ili poštom, informisani o detaljima Skupštine. Zato pozivamo članstvo da, ukoliko su se kontakt podaci promenili, blagovremeno jave sekretarijatu NUNS-a.

S obzirom da će se na Skupštini 11.marta birati novo rukovodstvo NUNS-a i to Predsednik, Izvršni odbor (deset članova), Nadzorni odbor (pet članova), Sud časti (pet članova) i Komisija za prijem novih članova (pet članova), molimo članove da, radi efikasnijeg rada sednice, kandidature za organe NUNS-a š alju na mejl nuns.administra@ptt.yu ili poštom na adresu: Resavska 28, II sprat, 11 000 Beograd.

Pravo predlaganja kandidata ima svaki član NUNS-a, a jedan kandidat ne može biti istovremeno predlagan za dva organa NUNS-a. Predlog kandidature trebalo bi da sadrži ime, prezime, podatke o trenutnom angažmanu i naznačen organ NUNS-a za koji se predlaže. Poželjno je, ali nije obavezno, i kratko obrazloženje razloga kandidature. Kandidat mora biti unapred upoznat i saglasan sa činjenicom da će biti preložen.

Molimo vas da, ukoliko predloge šaljete poštom, prispeće proverite telefonom. U slučaju da šaljete mejlom, dobićete odgovor o prijemu.

Na istoj sednici, Izvršni odbor NUNS-a, doneo je odluku i da se iznos za godišnju članarinu, koja je do sada iznosila 800 dinara, podigne na 1000 dinara. Inače, NUNS od ove godine ima nove, redizajnirane, jednogodišnje članske karte.

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten