Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Biblioteke/obrazovanje/ dokumentacija/izdavaštvo

BIBLIOTEKE:

50%
NARODNA BIBLIOTEKA SRBIJE

Skerlićeva 1, 11 000 Beograd

(+381 11) 2451 242, nbs@nb.rs


40%
BIBLIOTEKA GRADA BEOGRADA

Bibliotekа grаdа Beogrаdа omogućila je članovima NUNS-a da za samo 800 dinara godišnje (redovna članarina je 1500 dinаrа) postanu njeni članovi i uz to dobiju novi, jedinstveni kulturni pаket izа kogа stoje udružene kulturne institucije Beogrаdа.

Članovi NUNS-a se pod ovim uslovima  od 1. novembra 2012. mogu učlaniti i bilo koju od 13 opštinskih bibliotekа na terotoriji Grada Beograda, s tim što su dužni da prilikom učlanjenja pokažu legitimaciju NUNS-a overenu za tekuću godinu. Članarina u Biblioteci važi godinu dana od dana učlanjenja. 

Članovi NUNS-a i članovi njihove porodice imаće tako nа rаspolаgаnju veliki izbor beletristike, dečijih knjigа, lektire zа sve rаzrede osnovne i srednje škole, slikovnice,  filmove i serije, zа studente stručnu literаturu,  referentne zbirke (enciklopedije, leksikone, rečnike),  internet čitаonice u celoj mreži Biblioteke grаdа Beogrаdа.

Pored toga, učlanjenjem se stiče pravo i na popuste u sledećim pozorištimа: Dečije pozorište „Boško Buhа“ 20%, Pozorište nа Terаzijаmа 30%,  Beogrаdsko drаmsko pozorište 30%  i Ustаnovа kulture „Vuk“ (Teаtаr T) 50%.

Bibliotekа grаdа Beogrаdа, Knez Mihаilovа 56.

Za dodatne informacije  011/ 202 40 11, www.bgb.rs

50%
BIBLIOTEKA "MILUTIN BOJIĆ" 

Biblioteka “Milutin Bojić odobrava popust od 50% članovima NUNS-a na učlanjenje. Pravo na popust imaju članovi NUNS-a sa overenom novinarskom legitimacijom za godinu koja je u toku.

Matično odeljenje Biblioteke “Milutin Bojić” nalazi se u Ilije Garašanina 5, a ogranke biblioteke možete pronaći OVDE.

 

15%
DELFI KNJIŽARE

Preduzeće “DELFI KNJIŽARE” članovima NUNS-a koji svoje članstvo dokazuju članskom legitimacijom za tekuću godinu - omogućava učlanjenje u Lagunin klub čitalaca i odobrava popust od 15% prilikom kupovine Laguninih izdanja u knjižarama DELFI . U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje trideset devet knjižara, a adrese svih knjižara možete pronaći OVDE.

 

ŠKOLE STRANIH JEZIKA:


25%
OXFORD CENTAR 

25% popusta za novinare kao i članove njihovih porodica na pune cene kurseva engleskog i nemačkog jezika na tri lokacije u Beogradu - (Centar: Dobračina 2, Crveni krst: Mileševska 63, Novi Beograd: Bulevar Arsenija Čarnojevića 82) i u Nišu: (Sinđelićev trg 1).

Pored kurseva za odrasle Oxford Centar organizuje i nastavu za decu i omladinu svih uzrasta.

Detaljnije informacije o kursevima

 

20%
ITAKA

Škola stranih jezika u srcu Dorćola (Strahinjića Bana 30). Kursevi engleskog, francuskog, italijanskog i španskog jezika. Prepodnevni, popodnevni i večernji termini, radnim danom i vikendom. Individualni rad i rad u grupama (do 5 polaznika). Svi nivoi. 
Poseban popust 30% za članove NUNS-a. Više informacija na: www.itakastudio.rs
Pozovite: 011 29 10 230 ili 062 89 50 866 ili nam pišite: itakastudio@yahoo.com

 

IZDAVAŠTVO:

30%
RADIO-DIFUZNO PREDUZEĆE „B92“

Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 64, odobrava članovima NUNS-a popust od 30 posto na maloprodajne cene knjiga u izdanju Samizdat B92. Prilikom kupovine na popust članovi NUNS-a  su dužni da pokažu člansku legitimaciju sa plaćenom članarinom za tekuću godinu. 

Popust se ostvaruje direktno kod kupovine u shopu B92 u Makedonskoj 30 u Beogradu ili putem sajta http://samizdatb92.rs/.  

 

30-70%
IZDAVAČKA KUĆA "CLIO"

Izdavačka kuća „Clio“ odobrila je članovima NUNS-a redovni popust od 30 % na sva izdanja, na izdanje Multimedia odobren je popust od 40 %, dok je za kupovinu knjiga u pretplati popust 50% u odnosu na cene u knjižarama. Pored toga, odobreni su i vanredni popusti za (promocije, gostovanja autora, prodajne izložbe, sajmovi, akcije povodom određenih jubileja...). Visina ovih popusta varira od 40% do 70%.
Popusti i druge pogodnosti članovi NUNS-a mogu ostvariti u Cliovim poslovnim prostorijama u Gospodar Jovanovoj 44 u Beogradu i na svim prodajnim mestima gde se Cliova izdanja distribuiraju bez posrednika.

 30%
DANGRAF – DNEVNI LIST DANAS 

Novinsko izdavačko preduzeće “Dangraf” odobrilo je članovima NUNS-a redovni popust od 30 % na sva svoja izdanja.

30 % na pretplatu na štampano izdanje Danasa

30 % na pretplatu na PDF izdanje Danasa

30 % na knjige koje izdaje Dan Graf

Popusti i druge pogodnosti članovi NUNS-a mogu ostvariti u Marketing službi “Dangrafa”, ul Alekse Nenadovića 19-23, u Beogradu. Kontakti: 011 344 11 86  prodaja@danas.rs

 

DOKUMENTACIJE:  

MEDIJSKA DOKUMENTACIJA EBART, Beograd

Svi članovi NUNS-a koji su regulisali članarinu za tekuću godinu mogu da se pretplate na Ebartovu Aktuelnu (novinsku) arhivu koja se koristi isključivo preko Interneta. Arhiva obuhvata period od 2003. do danas, sa oko dva miliona novinskih članaka, koji su kompletno pretraživi. Povlašćena mesečna pretplata iznosi 1.000,00 dinara, i zaključuje se na tri meseca. Elektronska adresa Medijske dokumentacije Ebart je office@arhive.rs   


Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten

Info Sve vesti