Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Edukacija

NUNS organizuje seminar: Izveštavanje o korupciji i organizovanom kriminalu

Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa Ambasadom SAD organizuje trodnevni seminar, Izveštavanje o korupciji i organizovanom kriminalu. Prikupljanje podataka u istraživačkom novinarstvu.

 Seminar će se održati u Beogradu, u prostorijama NUNS-a (Resavska 28/II) od 19. do 21. septembra, i u Novom Sadu, u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, (Zmaj  Jovina 3/I) od 24. do 26. septembra 2012. godine.

Edukacija je namenjena urednicima i novinarima. Predviđeno je da na seminaru u Beogradu šest učesnika bude iz beogradskih medija i šest novinara iz drugih krajeva Srbije. Za seminar u Novom Sadu šest mesta je predviđeno za polaznike iz novosadskih medija i šest za učesnike iz drugih gradova Vojvodine.

Predavač na seminaru biće John Maines, ugledni američki novinar, specijalista za prikupljanje i analizu podataka u istraživačkom novinarstvu. John Maines je dobitinik brojnih nagrada za novinarstvo a 2006. godine bio je u najužoj konkurenciji za Pulicerovu nagradu.

Organizatori plaćaju hotelski smeštaj za učesnike koji nisu iz Beograda, odnosno Novog Sada, kao i dnevnice svim učesnicima.

Zainteresovani treba da popune prijavni formular i pošalju ga elektronskom poštom na adresu sekretar@nuns.rs  (za seminar u Beogradu), odnosno na adresu nedim.sejdinovic@gmail.com  (za seminar u Novom Sadu). Krajnji rok za prijavu za seminar u Beogradu je 11. septembar a za seminar u Novom Sadu 14. septembar.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 066/ 88 22 000, 011/ 334 31 36, 334 32 55.   

 

Sekretarijat NUNS-a

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NUNS organizuje seminar  Novi mediji, novi izazovi


Seminar u saradnji sa Ambasadom SAD biće održan od 14. do 16. maja u Beogradu, i od 17. do 18. maja u Nišu

Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa Američkom ambasadom u Beogradu organizuje trodnevni seminar “Novi mediji, novi izazovi”. Seminar će se održati u Beogradu, u prostorijama NUNS-a (Resavska 28/II) od 14. do 16. maja, i u Nišu, u prostorijama Medija centra, (Obrenovićeva 38) od 17. do 18. maja 2012.
Na seminaru će biti obrađene sledeće teme: Šta su novi mediji? Budućnost  tradicionalnih medija. Evolucija i trendovi u medijima i novinarstvu. Društveno novinarstvo, Društvene mreže, Fejsbuk, Tviter, Digitalno novinarstvo.
Seminar je namenjen urednicima i novinarima. Predviđeno je da u prvoj edukaciji šest učesnika bude iz Beograda i šest iz Vojvodine i centralne Srbije. Seminar u Nišu predviđen je za polaznike iz Niša, zapadne, istočne i južne Srbije.

Predavač na seminaru biće američki medijski ekspert profesor Viliam Silkok (William Silcock), profesor novinarstva na Kronkajt visokoj školi za novinarstvo i masovne medije. Smatraju ga pionirom istraživačkog novinarstva na globalnoj TV mreži US. Silkok je novinar istraživač, često nagrađivan, i producent informativno dokumentarnih emisija. Godine 2004. dobio je nagradu američkog Udruženja za obrazovanje novinara u elektronskim medijima.

Organizatori plaćaju smeštaj u hotelima za učesnike koji nisu iz Beograda, odnosno Niša, kao i dnevnice svim učesnicima.

Zainteresovani treba da popune prijavni formular i pošalju ga elektronskom poštom na adresu sekretar@nuns.rs, ili klasičnom poštom na adresu Nezavisno udruženje novinara Srbije, Resavska 28/II sprat, 11000 Beograd. Krajnji rok za prijavu za seminar u Beogradu je 04. maj a za seminar u Nišu 07. maj.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/ 334 31 36, 334 32 55 i 066/ 882 20 00.   Sekretarijat NUNS-a

 

 

 

OBRAZOVANJE: 

20%
ITAKA

Škola stranih jezika u srcu Dorćola (Strahinjića Bana 30). Kursevi engleskog, francuskog, italijanskog i španskog jezika. Prepodnevni, popodnevni i večernji termini, radnim danom i vikendom. Individualni rad i rad u grupama (do 5 polaznika). Svi nivoi. 
Poseban popust 30% za članove NUNS-a. Više informacija na: www.itakastudio.rs
Pozovite: 011 29 10 230 ili 062 89 50 866 ili nam pišite: itakastudio@yahoo.com

Nema komentara.

Ostavi komentar

NUNS zadržava pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni na veb sajtu.
Neće biti objavljivani komentari koji sadrže govor mržnje, pretnje, uvrede i psovke.
Očekujemo da tekstovi budu pravopisno i gramatički ispravni.
Komentari objavljeni na ovom veb sajtu predstavljaju privatno mišljenje njihovih autora a ne zvaničan stav NUNS-a.

NUNS bilten

Prijavite se na naš bilten

Info Sve vesti