Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 64, odobrava članovima NUNS-a popust od 30 posto na maloprodajne cene knjiga u izdanju Samizdat B92. Prilikom kupovine na popust članovi NUNS-a  su dužni da pokažu člansku legitimaciju sa plaćenom članarinom za tekuću godinu. 

Popust se ostvaruje direktno kod kupovine u shopu B92 u Makedonskoj 30 u Beogradu ili putem sajta http://samizdatb92.rs/.  

Izdavačka kuća „Clio“ odobrila je članovima NUNS-a redovni popust od 30 % na sva izdanja, na izdanje Multimedia odobren je popust od 40 %, dok je za kupovinu knjiga u pretplati popust 50% u odnosu na cene u knjižarama. Pored toga, odobreni su i vanredni popusti za (promocije, gostovanja autora, prodajne izložbe, sajmovi, akcije povodom određenih jubileja…). Visina ovih popusta varira od 40% do 70%.
Popusti i druge pogodnosti članovi NUNS-a mogu ostvariti u Cliovim poslovnim prostorijama u Gospodar Jovanovoj 44 u Beogradu i na svim prodajnim mestima gde se Cliova izdanja distribuiraju bez posrednika.

Novinsko izdavačko preduzeće “Dangraf” odobrilo je članovima NUNS-a redovni popust od 30 % na sva svoja izdanja.

30 % na pretplatu na štampano izdanje Danasa

30 % na pretplatu na PDF izdanje Danasa

30 % na knjige koje izdaje Dan Graf

Popusti i druge pogodnosti članovi NUNS-a mogu ostvariti u Marketing službi “Dangrafa”, ul Alekse Nenadovića 19-23, u Beogradu. Kontakti: 011 344 11 86  [email protected]