NUNS organizuje seminar: Samoodrživost informativnog web portala

Seminar je namenjen menadžerima, urednicima i novinarima online medija. Predviđeno je da u prvoj edukaciji šest učesnika bude iz Beograda i šest iz drugih krajeva Srbije. Za seminar u Novom Sadu šest mesta je predviđeno za polaznike iz novosadskih medija i šest za učesnike iz drugih gradova Pokrajine.


Predavač na seminaru biće američki medijski ekspert profesor Viliam Silkok (William Silcock), profesor novinarstva na Kronkajt visokoj školi za novinarstvo i masovne medije. Smatraju ga pionirom istraživačkog novinarstva na globalnoj TV mreži US. Silkok je novinar istraživač, često nagrađivan, i producent informativno dokumentarnih emisija. Godine 2004. dobio je nagradu američkog Udruženja za obrazovanje novinara u elektronskim medijima.


Organizatori plaćaju smeštaj u hotelima za učesnike koji nisu iz Beograda, odnosno Novog Sada, kao i dnevnice za sve učesnike.


Zainteresovani treba da popune prijavni formular i pošalju ga elektronskom poštom na adresu [email protected]  (za seminar u Beoogradu), odnosno na meil [email protected]  (za seminar u Novom Sadu), ili klasičnom poštom na adresu Nezavisno udruženje novinara Srbije, Resavska 28/II sprat, 11000 Beograd. Krajnji rok za prijavu za seminar u Beogradu je 11. mart a za seminar u Novom Sadu 14. mart.


Dodatne informacije mogu se dobiti od Dejana Kožula i Svetozara Rakovića putem telefona 066/ 88 22 004, 066/ 88 22 000, 011/ 334 31 36, 334 32 55.   


Sekretarijat NUNS-a


U Beogradu 23. februara 2011. 

Tagovi

Povezani tekstovi