Nema za džabe!

Beograd-Mirjana Bobić-Mojsilović, autorka emisije „Ovo vas još nisam pitala“ i književnica, rešila je da sa TV B92 pređe na RTS. Mirjana je, objašnjavajući javnosti zašto odlazi s B92, istakla da je, „svoje emisije radila najbolje što je mogla i tako pokazala da je moguće praviti civilizovan i gledljiv program, a da nije politika.


-S druge strane, nije bilo dobro da ja budem na B92. Mislim da je moja emisija, i ja zajedno sa njom, bila u pogrešnom kontekstu. Suštinski, mi se nismo dobro razumeli i ja tamo ne pripadam-objasnila je ona. Zašto prelazi kod Aleksandra Tijanića, s kojim nije razgovarala 11 godina, i koliko će koštati njen transfer sa B92 na RTS, ona za Nacional kaše: -Bila sam 11 godina u svađi s Tijanićem. On me je povredio. Ali, izašli smo na večeru i u načelu pričali o mom prelasku na RTS-kaže Mirjana Bobić Mojsilović ne precizirajući kako ju je to Tijanić povredio. Ona tvrdi da na RTS neće raditi za platu.


-Tijanić i ja nismo pričali o lovi. U načelu smo se dogovorili o mom prelasku na RTS-navodi naša sagovornica. Upitana da prokomentariše da li će se menjati koncepcija emisije, ona kaže da suštinski neće, ali da su moguće minimalne promene.


S druge strane, Nacional nije uspeo da sazna komentar Aleksandra Tijanića. Kad se javio na svoj mobilni telefon i saslušao pitanje novinara, telefonska veza se prekinula. Ponovo smo pozvali Tijanića, ali on nije odgovarao na naš poziv.


R.B.

Tagovi

Povezani tekstovi