Besplatan kurs engleskog jezika za novinare III

Kurs počinje u oktobru i trajaće tri meseca, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u popodnevnom terminu u prostorijama Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Resavska 28/II, Beograd. 

Postupak prijavljivanja

Za kurs engleskog jezika možete se prijaviti popunjavanjem kratkog upitnikai slanjem istog na e-mail adresu [email protected], sa naznakom „Kurs engleskog jezika za članove NUNS-a“.

Po zatvaranju konkursa, prijavljeni će biti pozvani na testiranje kako bi se utvrdio precizan nivo poznavanja engleskog jezika, a na osnovu rezultata testova biće formirane dve grupe od 12 polaznika.

Kandidati koji obave testiranje u ovom terminu, a ne budu odabrani polaznici formiranih grupa u ovom roku, biće u prilici da rezultate testa iskoriste pri raspisivanju sledećeg konkursa, pod uslovom da u međuvremenu ne unaprede svoj nivo znanja engleskog. 

Polaznici koji su pohadjali kurs tokom 2011. i 2012. godine, a žele da nastave na višem nivou u ovom roku, potrebno je samo da popune kratak upitnik (iz priloga) i pošalju ga na gore naznačenu adresu. Ovi polaznici nisu u obavezi da rade test radi utvrđivanja nivoa znanja, osim ukoliko u međuvremenu nisu unapredili svoje znanje engleskog. 

Konkurs je otvoren do 19. septembra 2012. godine.
Testiranje polaznika obaviće se tokom poslednje nedelje septembra.

<!—->

Tagovi

Povezani tekstovi