Radionice o autorskom pravu

balkan

[box align=’box-left’ id=’1148′]

Balkankult fondacija intereg pod pokroviteljstvom Švajcarske agencije za saradnju i razvoj – SDC, organizuje seriju radionica na temu “Kultura, umetnost i autorsko pravo u Srbiji koje su namenjene, prevashodno, mladim ljudima, studentima i stvaraocima.

Cilj radionica je da se, pre svega, mladi kao stvaraocima u kulturi i umetnosti upoznaju sa značajem, mogućnostima i konkretnim postupcima pravne zaštite njihovih dela i uopšte autorskim pravima. Želja organizatora je da se podstaknu i ohrabre mladi ljudi da upotrebe svoju maštu, fleksibilnost i veštinu izražavanja i stvaranju dela. Drugim rečima, ostvarivanje mogućnosti da mladi stvaraoci ostanu u Srbiji, i od svoga rada mogu da žive, kao i mogućnosti za plasman dela u svet.

Članovi NUNS-a koji žele da prisustvuju radionicama mogu da se prijave organizatorima putem telefona 022 574 444, 063 849 7649 ili elektronskom poštom putem e-maila: [email protected] i [email protected].

Radionice koje su već ugovorene održaće se u Beogradu 19. oktobra, 25. oktobra i 6. novembra; u Novom Sadu 23. oktobra i u Kraljevu 28. oktobra 2012.

Sekretarijat NUNS-a

Tagovi

Povezani tekstovi