NUNS Twitter intervju: Zoran Sekulić – Država u medijima

zoran-sekulic

[box align=’box-center’ id=’1215′]

Kada smo kretali u realizaciju twitter intervjua, potpune novine i neistražene oblasti u ovdašnjem novinarstvu, nadali smo se da je ovo pravi način za bolju komunikaciju sa članstvom i javnošću. Danas, dva meseca kasnije, možemo govoriti da smo u tom smeru učinili pravi korak, realizujući sada već serijal twitter intervjua. Vaš sagovornik u sredu 17.10. bio je Zoran Sekulić, direktor novinske agencije Fonet, koji je preko našeg naloga @nuns_1994 odgovarao na pitanja na temu “Država u medijima”.

Zanimljiva diskusija, naravno, nije izostala ni ovog puta. Mnoštvo pitanja o najavljenom povlačenju države iz medija, uticaju marketinških agencija na novinarstvo i aktuelnim zbivanjima u “Politici”, uverava nas da smo napravili pravi izbor kako teme, tako i sagovornika. U novembru, nastavljamo sa twitter intervjuima, ali i očekujemo da predlažete teme koje vas u profesionalnom smislu najviše zanimaju i tište. Naš zadatak je da ih realizujemo.

Za one koji nisu mogli aktivno da učestvuju u intervjuu, ali i za one koji su bili na našem nalogu @nuns_1994, objavljujemo najzanimljivija pitanja i odgovore.     

[View the story „NUNS Twitter intervju: Zoran Sekulić – Država u medijima“ on Storify]

Tagovi

Povezani tekstovi