Ilić ponovo napada B92

Ilić je u tom intervjuu, koji nije repriziran, jer je navodno pukla traka, rekao da B92 ne radi legalno i da je umešan u finansijske malverzacije.

Velimir Ilić: „Naravno, ako ovo škakljivo pitanje pokrenete javno, onda vas napadnu kao kučiće. I svi vas napadnu i onda dobiju nalog da vas provociraju i ako vi sada pričate onda će vas optužiti da ste prijatelj Marka Miloševića, da ste uticali…Kakve veze ja imam s Markom, nikad čoveka uživo nisam video. Druga stvar, dečko iz Požarevca, o kome se radi, povukao je iskaz pre deset meseci, a ne ovih dana, ali je to sada zloupotrebljeno. Drugo, taj dečko je moj blizak rođak. Njegova majka i moja pokojna majka su dve sestre deca. E sad je bila prilika – dajte tog Ilića, sad ćemo mi da ga sredimo, da ga napadnemo, pa on tamo pravi stotine kilometara puta, radi ovo, radi ono, sad ćemo mi njega da sredimo, pa ćemo da ga odvučemo na temu neku i tako dalje.“

Podsetimo, Zoran Milovanović, kome je Marko Milošević navodno pretio motornom testerom, iskaz nije povukao pre deset meseci, kako tvrdi Ilić, već pre mesec dana. Sam ministar je nedavno izjavio da je uticao na oštećenog da promeni iskaz.

Tagovi

Povezani tekstovi