Deset godina Timočke revije

U vremenu kada su jedan za drugim prestali da „izlaze“ listovi u gotovo svim opštinama ovog kraja (preostao je samo zaječarski Timok, koji opstaje zahvaljujući finansijskoj podršci iz opštinskog budžeta), Timočka revija je uspela da opstane deset godina zahvaljujući zdravom tiražu i oglašivačima koji su nalazili svoj poslovni interes da sarađuju sa ovim novinama. U ovom trenutku Revija su jedine ovdašnje novine koje imaju čitaoce u svim opštinama Timočke krajine. Inače, ugled kod šireg čitateljstva i u branši, novine su stekle počev od toga da su prve pisale o hladnjači u Dunavu.
Na prigodnoj svečanosti, koja je povodom jubileja održana u Zaječaru, izdavač Revije, Miloš Zdravković, zahvalio je čitaocima, poslovnim partnerima i novinarima na podršci u ovih deset godina uz obećanje da će Revija i u narednom periodu biti na strani istine i čitalaca kao nezavisne novine.
Zanimljivo je da su obeležavanju jubileja prisustvovali, uz neznatne izuzetke, predstavnici najznačajnijih političkih stranaka i institucija, kao i ugledne javne ličnosti iz Timočke Krajine.

Tagovi

Povezani tekstovi