Nagradni konkurs: Ne daj da te spinuju

Mlade pozivamo da predstave svoje viđenje medija, na koji način mediji izveštaju, da li se i kako se krše novinarska pravila, na koji način mediji spinuju javnost ili da putem video snimka prenesu poruku primaocima informacija na koji način bi trebalo da posmatraju medije.  

U okviru kampanje proizvedeno je nekoliko spotova koji se emituju na lokalnim TV stanicama i promovišu onlajn, a koji mogu poslužiti kao inspiracija za ideju za prijavu na konkurs. Možete ih naći na linkovima:

 

Ove i druge  TV i radio spotove proizvedene tokom kampanje možete naći na našem YouTube kanalu.  

Primljeni radovi u formi video snimaka biće postavljeni na Facebook stranici facebook.com/MedijskiPismeno, gde će biti organizovano glasanje za najbolji video snimak. Učesnik konkursa koji bude imao najviše glasova („lajkova”) na ovoj društvenoj mreži dobiće Tablet računar.


Više o Kampanji za medijsku pismenost možete pročitati na sajtu www.medijskapisemost.net.

Molimo vas da informaciju o konkursu podelite sa svima za koje mislite da će ih interesovati i ukoliko ste aktivni na društvenim mrežama informaciju podelite preko svojih naloga.

Ukoliko je medij za koji radite zainteresovan da objavi tekst o konkursu i potrebno vam je više detalja, javite nam se e-mailom na [email protected] .

Tagovi

Povezani tekstovi