Ilić: Naučiću Đilasa pameti

Ilić je u izjavi za lokanu Vujić televiziju iz Valjeva optužio Đilasa da vodi kampanju protiv njega i da je „gazda B92 i lista Kurir,“ što će, kako je rekao i dokazati.


-To je tačno i to cela Srbija zna. Mogu to da dokažem, a neka on (Đilas) dokaže suprotno- rekao je Ilić. Ilić je Đilasa pozvao na televizijski dulel, ali je zapretio da će ga tkad-tad „strpati u zatvor da bi se videlo ko je lažov, a ko lopov“.


Đilasa je optužio i za, kako je naveo, „upad B92“ na njegov privatni posed (u selu Atenica kod Čačka), na njegovo „pradedovsko ognjište“.


-Naučiću ga (Đilasa) pameti kad-tad. Nikada mu to neću oprostiti, moraće da mi objasni šta B92 ima da snima na mom imanju, gde su živeli moj otac,  deda, pradeda, čukundeda, a sada tu živi moja porodica-rekao je Ilić.


On je dodao da „Đilasi nikadsa nisu doneli dobra Srbiji, pa to neće doneti ni Dragan Đilas“ i zapitao „šta on (Đilas) uopšte radi u Srbiji, kada on (Ilić) nikada nije zavirivao po njegovoj (Crnoj Gori)“.


Ilić je rekao da Đilas „reketira pojedina javna preduzeća poput Telekoma“, kao i da je u finansijski kolaps doveo Radio-televiziju Srbije, što će sada koštati sve građane Srbije.


Ministar za kapitalne inevsticije zamerio je predsedniku Srbije Borisu Tadiću što se okružio „sumnjivim tipovima poput Đilasa i (Srđana) Šaperta, koji ga tapšu po ramenima“.

Tagovi

Povezani tekstovi