IZVINJENJE NOVINARA

On je dodao da je pred sudskim većem, kojim je presedavala Mirjana Pandurović, priznao da je bio zloupotrebljen i izmanipulisan i ocenio je da posle svega misli da je u pitanju bila politička igra.


Slučaj je počeo u maju prošle godine, u vreme akcije „Sablja“, kada je uhapšen paraćinski policajac Aleksandar Šđekić, koji je prilikom saslušanja navodno pomenuo da mu je jedan od partnera u dilu sa drogom bio i Vemićev sin, što su na velika zvona objavili neki mediji. Vemić je u tom vremenu uzalud demantovao priču, pa je na kraju presavio tabak i tužio Mitrovića i neke druge novinare, ali i opštinske službenike koji su navođeni kao izvor informacije.


Vemić, koji je sada inspektor za strance u jagodinskom SUP-u, rekao je Tanjugu da su oslobođeni novinari koji su priznali da su bili izmanipulisani serviranom informacijom i na suđenju izjavili da nisu imali nameru da ga blate.


„Za one koji su plasirali neistinite informacije sa ciljem da me blate i nanesu mi štetu, neću odustati od krivičnog gonjenja i tražiću nadoknadu“, zaključio je on.

Tagovi

Povezani tekstovi