Besplatan kurs engleskog jezika za novinare X

670px-use-the-inverted-pyramid-for-writing-news-step-2

Kurs je namenjen novinarima i medijskim radnicima koji žele da nauče ili usavrše znanje engleskog jezika.

Nastava počinje početkom aprila i trajaće tri meseca, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u popodnevnim terminima.

Prednost pri odabiru polaznika imaju članovi NUNS-a koji su izmirili članarinu za tekuću godinu i koji su redovno plaćali članarinu u prethodnim godinama.

Konkurs je otvoren do 31. marta 2016. godine.

 

Postupak prijavljivanja

Za kurs engleskog jezika u Beogradu možete se prijaviti popunjavanjem kratkog upitnika (ispod teksta) i slanjem istog na e-mail adresu [email protected] sa naznakom „Kurs engleskog jezika za članove NUNS-a“.

[box align=’box-left’ id=’11330′]

Po zatvaranju konkursa, prijavljeni će biti pozvani na testiranje kako bi se utvrdio precizan nivo poznavanja engleskog jezika, a na osnovu rezultata testova biće formirane grupe polaznika. Kandidati koji obave testiranje u ovom terminu, a ne budu odabrani polaznici formiranih grupa u ovom roku, biće u prilici da rezultate testa iskoriste pri raspisivanju sledećeg konkursa, pod uslovom da u međuvremenu ne unaprede svoj nivo znanja engleskog.

Priliku za usavršavanje dobiće ukupno 24 novinara i medijskih radnika.

Nastava u Beogradu održavaće se u prostorijama Oxford centra za strane jezike.

Polaznici koji su tokom prethodnih godina pohađali kurs engleskog koji organizuje NUNS, a žele da nastave na višem nivou u ovom roku, potrebno je da popune upitnik i pošalju ga na gore naznačenu adresu. Ovi polaznici nisu u obavezi da rade test radi utvrđivanja nivoa znanja, osim ukoliko u međuvremenu nisu unapredili svoje znanje engleskog.

Novinari koji su u prethodnom periodu obavili testiranje u NUNS-u, a nisu u međuvremenu unapredili svoje znanje engleskog, takođe je potrebno da popune kratak upitnik i pošalju ga na gore naznačenu adresu.

<!—->

Tagovi

Povezani tekstovi