Danasov sajt dobio markicu

U kategoriji novina i časopisa, osim lista Danas pravo da na svoj sajt „okače“ markicu dobile su i prezentacije Blica, Kosmopolitena, Večernjih novosti, Politikinog zabavnika, Vremena i Vrelih guma.


U kategoriji Vesti i informacija izdvojene su prezentacije B 92, backpackers.org, Republičkog hidrometeorološkog zavoda, infostud.com, naslovi.net, planplus.co.yu, RTS i Tanjuga. Kada se radi o kupovini preporučeni su sajtovi Halo oglasa, jeftino.co.yu, knjizara.com, prezentacija Maksi supermarketa i Tiket servisa.


Kada je reč o računarima i internetu, PC Pres preporučuje: benchmark.co.yu, download.co.yu, itsvet.com, mobilnisvet.com, nadlanu.com, pcigre.net, pogodak.co.yu i praktikum.co.yu. U oblasti prezentacija vezanih za kulturu, umetnost i nauku markicu za 2005. su dobili: astronomija.co.yu, prezentacije Kulturnog centra Beograda (kcb.org.yu), Kolarčeve zadužbine (kolarac.co.yu), Narodnog pozorišta (narodnopozoriste.co.yu), Narodne biblioteke (nbs.bg.ac.yu), Projekta Rastko (rastko.org.yu) i SPC (spc.yu).


B 92, ali u sportskom delu (b92.net/sport), jedan je od najboljih sajtova kada je u pitanju sport i turizam. Osim njega, među najbolje su uvršteni kontiki.co.yu, meridianbet.com, putovanja.info, prezentacija Turističke organizacije Beograda (tob.co.yu), vodic.net i yuba.org.yu.


U domenu zabave iz PC Press preporučuju posete sledećim adresama: izlazak.com, maksimalno.com, popboks.com, srbovanje.com i sto-posto-zabava.com.


 N. B.

Tagovi

Povezani tekstovi