Mitrović ugasio crnogorski Pink

Beograd-Televizija Pink u Crnoj Gori nije ugasio ni Milo Đukanović, ni Vojislav Koštunica, saznaje Press.


Vlasnik „ružičaste“ televizije ukinuo je informativni program Pink M zbog otvorene podrške režimu Milu Đukanovića i njegovoj politici otcepljenja.  Zbog gašenja informativnog programa pred referendum stigla je kazna-Pink M izgubio je lice4ncu!


Naša saznanja potvrtdila i PR Pinka Tatjana Vojtehovska, koja priznaje da iza gašenja vesti Pinka M stoji Željko Mitrović.


-Željkovi motivi za to bili su narušavanje novinarskog kodeksa, što se jasno videlo kada smo pregledali nekoliko informativnih emisija. Rekao je da nikome neće dozvoliti da njegovom glavom razbija betonske zidove! Cela ujudurma, na kraju, nije počela bilo čijim dolaskom u Beograd, već reakcijama međunarodne zajednice koji su Mitroviću na blag način ukazali na nepravilnosti. Pošto nije moguće popraviti situaciju kadrovskim izmenama, logično je bilo nakratko prekinuti emitovanje informativnog programa-kaže Vojtehovski, koja nije želela konkretno da odgovori na pitanje da su vesti sa Pinka ukinute jer se ova stanica pretvorila u servis Đukanovićeve politike.


Glavni urednik Pink M Tamara Nikčević optužila je premijera Koštunicu i Vladu Srbije da stoji iza ukidanja informativnog programa ove televizije u Crnoj Gori. S duge strane direktor Vladine kancelarije  za saradnju sa medijima Srđan Đurić kaže za Press da ni premijer ni „zvanični Beograd“ nemaju nikakve veze sa Pinkom.


-Koliko znam, radi se o sukobu ili nesporazumu između Pinka M i radio-difuzne agencije. Ne vidim kakve veze mi imamo sa njihovim problemima-naglasio je Đurić.


J.P.

Tagovi

Povezani tekstovi