NUNS poziva na trodnevni seminar „Istraživačko novinarstvo“

Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa Ambasadom SAD organizuje dva trodnevna seminara za novinara na temu „Istraživačko novinarstvo“. Seminar u Beogradu, održaće se od 6. 7. i 8. juna, u prostorijama NUNS-a (Resavska 28/II). Edukacija na istu temu biće održan i u Novom Sadu, 11. 12. i 13. juna, u prostorijama Medija centra Vojvodine (Zmaj Jovina 3/I). Seminar u Beogradu namenjen je za ukupno 12 mladih novinara – šest iz beogradskih medija i šest iz drugih krajeva Srbije (bez Vojvodine).

Na seminaru u Novom Sadu učestvovaće šest novinara iz novosadskih medija i šest iz drugih gradova Vojvodine. Prednost će imati novinara koji do sada nisu učestvovali u edukacijama u organizaciji NUNS-a i Ambasade SAD. Organizatori plaćaju hotelski smeštaj za učesnike koji nisu iz Beograda i Novog Sada, kao i dnevnice svim polaznicima seminara.

Zainteresovani treba da popune prijavni formular koji se nalazi prilogu i dostave ga elektronskom poštom na adresu [email protected] najkasnije do 28. maja 2018. godine.

<!—->

 

<!—->

Predavači:

Branko Čečen, direktor Centra za istraživačko novinarstvo

Ivana Jeremić, Centar za istraživačko novinarstvo

Vladimir Kostić, slobodni novinar istraživač

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/33 43 255 i 066/88 22 000 ili elektronskom poštom na adresu [email protected] .

 

Sekretarijat NUNS-a

U Beogradu 25. aprila 2018. godine

Tagovi

Povezani tekstovi