Prete da će mu ubiti dete

Bela Crkva-Direktor i glavni urednik TNT televizije u Beloj Crkvi Stefan Cvetković, od juče je, nakon objavljivanja Pressove priče opolicajcu narkomanu i korupciji čelnika te opštine, podvrgnut najgnusnijim pretnjama i malteretiranju. Naime, telefonske pretnje upućene njemu i njegovoj porodici počele su od ranog jutra, a tokom dana mu je razbijeno i staklo na automobilu.


Otkako je Press juče osvanuo na kioscima, prema Cvetkovićevim rečima, on i njegova porodica preživljavaju pravu torturu.


-Telefon samo zvoni, a sa druge strane žice čuju se samo pretnje, pretnje i pretnje! I to one najgnusnije. Prete da će mi silovati ženu, zaklati desetogodišnjeg sina i poslati mi njegovu glavu! To je strašno. Kažu mi da čačkam mečku. Auto su mi razlupali. Zbog svega toga prinuđen sam da angažujem privatno obezbeđenje, koje će nadgledati moju imovinu i moju porodicu-priča Cvetković.


Iza tih pretnji prema njegovim rečima, stoje tajkuni iz Bele Crkve i Vršca. -Ovakve neprijatnosti mi stvaraju isti oni ljudi, koji su postali vlasnici desetine hektara u Vojvodini. To su oni, koji su se obogatili na račun privatizacije, ali bez uloženog dinara. Svi tiljudi znaju da imam dokaze o krađi i želim da sve njihove malverzacije izađu na videlo. Očito da žele da me zaustave u tome-kaže Cvetković.


Bez obzira na pretnje, on se, kako sam kaže, ne plaši. Sve što se dešava samo mu daje snage da istraje u nameri da raskrinksa belocrkvanski kriminalni klan.


_Sada sam još čvršći u želji da obelodanim kriminal. Ovosamo znači da su ti mafijaši postali ranjivi. Uplašili su se da će biti pozvani na odgovornost. Uprkos svemu, ne mogu da me zaplaše. Mogu me ubiti time neće postići ništa-priča Cvetković.

Tagovi

Povezani tekstovi