„Zaduvale“ vesti

Povetarac je krenuo prošlog ponedeljka (3.jula), kada je startovao Košavin informativni program-„Noseći“ deo svake televizije. Polučasovni „Telemaster“ emituje se svakog dana u 19.00, a uređuje ga i vodi novinar ( vama poznat sa BK TV) Zoran Baranac. Pored njega, jezgro info-redakcije čini i ekipa dugogodišnjih urednika i voditelja, koju predvodi Aleksandra Lučić. Urednički tim upotpunjuju Snežana Pavić i Marija Prebeg-Pavić, a sa desetog sprata Beograđanke u programu ćete videti i poznata lica, poput Bobana Spasojevića i Nataše Ranitović.


-Rano je možda za utiske, ali moram da kažem da su, bar ono što smo čuli od kolega, pozitivni-rekla nam je Aleksandra Lučić.


Nacionalne frekvencija nije mala stvar i sigurno ćemo se truditi da budemo bolji. Kvalitet naših vesti je, pre svega, u sadržaju, ali i celokupnom izgledu, koji mislim da odgovara televiziji sa ovom, novodobijenom odgovornošću. Naravno, uređivački tim najavljuje „pravovremeno reagovanje na dogfađaje iz zemlje i sveta“ i još jedan termin za vesti.


-Od danas „Telemaster“ će ići u ponoć. Proverene vesti i objektivne informacije iz svih krajeva Srbije i sveta i biće lajmotiv našeg informativnog programa, koji će okupljati publiku svih generacija, a vesti će se rukovoditi osnovnim principima informisanja javnosti: istinitost, nepristrasnost, društveno važne teme iz ugla života građana-kaže Aleksandra.


K. Joković

Tagovi

Povezani tekstovi