NUNS preti kome stigne

Nenad Cekić, Aleksandar Vasić, Vladimir Cvetkovićić i Slobodan Đorić, kojima je NUNS ostavio rok od 15 dana da „zamrznu“ članstvo u toj organizaciji, u zajedničkom saopštenju  napisali su i sledeće:


 Predsednik NUNS-a Nadežda Gaće imala je priliku da komunističke metode dobro upozna kao polaznik škole u Kumrovcu. Praksa je pokazala da se linija interesne grupe NUNS-a naprasno zbižila sa linijom UNS-a, zalaže se za partijsku televiziju Bogoljuba Karića, i da za tu propagandu koristi izdanja poznatog biznismena Radislava Rodića. Sada im se priključuje još ugledniji televizijski poslanik Miodrag Mili Vujović i legerdarna televizija Palma. Da se u obračunu sa neistomišljenicima ne biraju ni saveznici ni sredstva izučili su valjda u komunističko vreme predsednici NUNS-a i UNS-a Nadežda Gaće i Ninoslav Brajović.


Uz konstataciju da Nenad Cekić nikada nije bio član NUNS-a, i da nekadašnji članovi Vladimir Cvetković i Aleksandar Vasić dve godine ne plaćaju članarinu i ne smatraju se članovima udruženjima, u saopštenju se dodaje da „pretnje onima kojiodavno nisu bili članovi NUNS-a ukazuju na najnoviji pokušaj pšrotivzakonitog pritiska na nezavisno regulatorno telo“.


S.R.


 

Tagovi

Povezani tekstovi