Novajlije odmah stekle obožavaoce

Sajt www. tvavala. info pokrenuli su uglavnom ljudi iz Kluba obožavalaca epske i naučne fantastike (KONEF) koji su oduševljeni prvim serijama i filmovima koje je ova televizija pustila, a koji mahom pripadaju žanru naučne fantastike. U saopštenju su naveli da je cilj sajta „podrška ovakvoj uređivačkoj politici koja, pre svega, osluškuje zahteve publike“, ali i „predlozi, kritike i komentari svakog poteza uredništva“.


– Posle prve nedelje emitovanja TV Avale, može se videti da će naša televizija biti drugačija od ostalih, i po filmskom, i po serijskom, i po živom programu. Generalni stav televizije je već određen, ali ovo je samo uvodna faza našeg programa. Planiramo da tek posle Nove godine pokažemo šta stvarno znamo i umemo. TV Avala je producentska televizija, mala, ali sa vrsnim profesionalcima. I već se vidi da je u pitanju jedna prava srpska evropska televizija – kaže Vladan Alimpijević, glavni producent TV Avale.


I muzički program ove televizije privukao je pažnju. Pogotovo zato što su domaći rokenrol spotovi koje sada pušta TV Avala nekada bili karakteristični za Treći kanal, na čijoj frekvenciji se ovaj program emituje.


– Ne može se reći da nastavljamo bilo čiju tradiciju. Jednostavno, naša želja je da revitalizujemo srpski rokenrol, da ponudimo ono što publika na drugim televizijama ne može da vidi i čuje. Naravno, moći će da se čuje i blaži zvuk, ali sigurno je da nećemo puštati klasični pop i folk pošto toga ima i na drugim TV stanicama. Zahvaljujući partnerima „Deksim filmu“ i „Tak vižnu“ u stanju smo da ponudimo najbolji filmski i serijski program – objašnjava Alimpijević.


A. I.

Tagovi

Povezani tekstovi