Seks igre u etru

Zrenjanin-0Zaposleni u Radio Zrenjaninu zastražiuli su juče od gradonačelnika Gorana Kneževića da abitrira u njihovom sporu sa nedavno imenovanim direktorom ove zrenjaniske kuće Zoranom Subotom za koga, u tekstu od 23 zaposlenih, potpisalo 18 radnika, tvrde i da je seksualno zlostavljao koleginice.


Novinari i ostalo osoblje Radio Zrenjanina, čiji je osnivač i finansijer SO Zrenjanin, optužuje direktora Subotu da zloupotrebljava službeni položaj, plaši radnike i dovodi u pitanje opstanak ovog medija. Posebno ukazuje na nekontrolisano finansijsko poslovanje direktora Subote i na njegovu menadžersku nesposobnost i ističu da se meša u uređivačku politiku, vređa zaposlene, omalovažava njihov rad i na nezakonit način raspoređuje radnike na radna mesta za koja nisu obučeni.


– Sva dokumentacija stoji svima nama na raspolaganju i slobodno mogu da dođu do moje kancelarije i sve provere. Mnogo sam učinio za poboljšanje radnih uslova na Radiju. Obezbeđujem redovnu ispaltu materijalnih troškova, plaćam izgubljene sudske presude bivšeg rukovodstva.


Odlučno odbacuje isanuacije o seksualnom uznemiravanju koileginica- Uz pažljivo biranje reči  i iznošenja podataka da je njihov prosek starosti 58 godina i da je besmisleno to što se iznosi u pismu gradonačelniku Kneževiću.


-Sve je to obična politička haranga, iza koje stoje neki rukovodeći ljudi iz lokalne samouprave i novinarke Ljiljane Ppopiović i Vladislava Ivković-kaže Subota.


Sl. Pašić

Tagovi

Povezani tekstovi