Zapošljavaju rođake i zanatlije umesto novinara

Novinari zameraju predsedniku Stajkovcu, bivšem predsedniku JUL-a u Aleksandrovcu i GO SPS, što je u opštinsko komunalno preduzeće, kako ističu, udomio svog zeta Gorana Arsića, kao i svoje koalicione partnere Dušana Minića i Miliju Džamića, odbornike G17 plus u SO Aleksandrovac, kao i Slavišu Živkovića, bivšeg operativca vojnog odseka u Aleksandrovcu, koji je prošle godine od Vojske Srbije uzeo otpremninu od oko 4.000 evra. Stajkovac je svoje ljude zaposlio i u Narodnoj Biblioteci.


Predstavnici medija aleksandrovačke opštine, napominju, da je predsednik Stajkovac bio najveći zagovornik ukidanja lokalne medijske kuće JP „Informativni centar“ koja je objedinila rad Radio Župe i „Župskih novina“.


Predsednik opštine Jugoslav Stajkovac kaže da nema ničega lošeg u tome da zaposli svakog ko je adekvatan za određeni posao.
– Što se mog zeta Gorana Arsića tiče, pitam vas kao novinara „da li on, samo zato što sam ja predsednik opštine ne treba da se zaposli“? Ja mislim da treba i da tu nema ničeg čudnog. Osim toga, ja mom zetu nisam napisao rešenje o zasnivanju radnog odnosa, već je to učinio Milutin Radičević, direktor komunalnog preduzeća. Nije mi poznato da su ostali koje pominjete dobili posao – kaže predsednik opštine Aleksandrovac Jugoslav Stajkovac.


G.Z. (Sina)

Tagovi

Povezani tekstovi