Igra „poslednji dani“

U pismu upućenom njihovoj redakciji,ali i javnosti Tijanić kaže- konačno ste objavili jednu tačnu vest! Ali onda u svom stilu, govori o rastegljivosti kategorije vremena. Kaže, „Kurirove“ tvrdnje o „poslednjim danima“ zvuče šekspirovski, da bi, zatim, nastavio da procenjuje koliko bi poslednji dani mogli da traju.


-Nudimvašem vlasniku i glavnom uredniku malu nagradnu igru, koja se zove „Pogodi koliko trraju poslednji dani“ – kaće u otvorenom pismu prvi čovek RTS.


-Ako budem smenjen za deset dana, vi ste u pravu. Niste obmanuli svoje čitaoce. Da bi igra bila zanimljiva, dajem vam da za stotinu dana budete u pravu. Znajući da ste kilavi, moja finalna ponuda jeste „Probajte da za hiljadu dana ne budete u pravu“.


Tada mi, naime, ističe mandat. Ako vam to što radite, kojim slučajem, ne pođe za rukom, tražiću putem sudskog pravosuđa satisfakciju za vaše čitaoce, a ne za sebe. Naime,zahtevaću da „Kurir“ na naslovnu stranu stavi sliku svog vlasnika i glavnog i odgovornog urednika sa velikim naslovom – „Mi patološki lažemo svoje čitaoce“

Tagovi

Povezani tekstovi