DANKO ĐUNIĆ: OTKAČILI SMO RTL

– Sa njima nikada nismo vodili pregovore. Nekome je očigledno problem što je Avala prekjuče bila na trećem mestu po gledanosti. Zbog toga mislim da nam neko smešta. Oni jesu pokušavali da stupe u kontakt sa nama, ali smo ih mi otkačili. Nismo hteli uopšte da razgovaramo sa njima. Zbog takvih informacija su me zvali ljudi iz RRA i ja sam im to rekao – ističe Đunić i dodaje da nema logike da neko pregovara sa RTL a da to on kao najveći akcionar ne zna.


Đunić naglašava da TV Avala ne može da se kupuje kao na pijaci i da o tome postoje propisi.
– Da li ćemo mi u budućnosti prodavati Avalu, to ne znamo i to će ići svojim tokom, ali se sada o prodaji ne razmišlja, pogotovu ne RTL-u – rekao je Đunić.


Kurir je juče objavio da su pregovori između predstavnika ove dve televizije u završnoj fazi, da su u RTL ponudili cenu od 20 miliona evra za Avalu i da je neizvestan samo stav Republičke radiodifuzne agencije, koja je svojevremeno vodila medijski rat sa nemačkim medijskim gigantom. U RTL su se odlučili za ovakav korak, kako nam je rečeno, jer nisu hteli da se preganjaju sa RRA po sudovima. Kako je juče izjavio Goran Karadžić, član saveta RRA, sutra bi na zahtev RTL trebalo da dođe do zajedničkog susreta, posle kog će se znati nešto više o namerama ove televizije.

Tagovi

Povezani tekstovi