Adresar samostalnih novinara

Sekcija samostalnih novinara priprema informativnu knjigu sa spiskom  samostalnih novinara, fotoreportera, snimatelja i ostalih medijskih radnika.   Knjižica se radi po uzoru na druga evropska udruženja, a cilj je da na taj način imena potencijalnih saradnika uvek budu dostupna urednicima i vlasnicima medija. Stoga Vas molimo da razmislite o našem pozivu i ukoliko ste zainteresovani da se Vaše ime nađe u ovoj publikaciji da nam dostavite sledeće podatke:


Ime i prezime, mesto stanovanja, datum rođenja, obrazovanje, prethodno iskustvo, seminari i kursevi koje ste pohađali i afinitete.


Knjiga će se štampati u 300 primeraka i biće razdeljena na više od 100 redakcija širom Srbije. Na taj način će poslodavci u svakom trenutku imati mogućnost da Vas kontaktiraju i eventualno angažuju za stalni ili privremeni posao.


Osim što će se Vaše ime naći u knjizi, Sekcija Vas će putem našeg sajta (www.nuns.org.yu), a po potrebi i pojedinačno, redovno obaveštavati o mogućim poslovima. Za one koji nemaju redakciju koja bi im obezbedila akreditacije za ulazak u državne institucije i uopšte na važna dešavanja u zemlji, Sekcija će pokušati da reši taj problem. Do sada smo već dogovorili saradnju Skupštinom i Vladom Srbije, EXIT-om, uskoro i sa Sava centrom itd.


Prijave slati na:


[email protected], [email protected] ili,


011/33 43 255 i 33 43 136

Tagovi

Povezani tekstovi