Pozivnica: Magazin Oblakoder slavi treći rođendan u Zaokretu

Oblakoder rođendan

Magazin Oblakoder, u utorak, 25. maja, proslavlja treću godinu rada koji slavi stvaralaštvo, inicijativu i uspeh mladih.

Pošto su prošle godine, usled mera pandemije, bili sprečeni da organizuju proslavu, ovog puta pozivaju sve na celodnevni matine u periodu od 16 do 22 sati u Zaokretu.

 

Oblakoder je onlajn magazin namenjen mladima koji ima za cilj da osnaži mlade i promoviše njihovo stvaralaštvo, pokazujući na taj način da mlade interesuju društvo i kultura. Oblakoder je nastao u maju 2018. godine na incijativu mladih novinara, koji su želeli da se izbore da pišu o temama koje interesuju mlade i koje se tiču njihovih života.

 

 

Oblakoder svakodnevno otkriva mlade neafirmisane umetnike i umetnice i bavi se pitanjima koja se tiču mladih, ali i osvetljava probleme marginalizovanih grupa. Svojim sadržajem Oblakoder želi da podstakne društvenu odgovornost kod mladih i stvori zajednicu u koju će mladi imati poverenja.

 

 

Na događaju će posebno biti predstavljeno i prvo štampano izdanje Oblakoder magazina koji je izašao 30. aprila, a na događaju će biti dostupan i Oblakoder merch.

 

Link ka događaju na ovom LINKU.

Tagovi

Povezani tekstovi