NUNS i Ambasada SAD organizuju seminar o istraživačkom novinarstvu

Predavač na seminaru je Stephen Coon (Stiv Kun) sa veoma bogatim iskustvom. Stiv Kun je svetski poznati ekspert za komunikacije, uneverzitetski profesor u penziji, i doskorašnji šef Studija elektronskih medija i masovnih komunikacija na Univerzitetu Ajova.    


Na seminaru će učestvovati šest novinara iz Beograda i šest iz Vojvodine i centralne Srbije. Seminar je namenjen mlađim novinarima, a zainteresovani treba da se prijave najkasnije do 12. februara 2008. u sekretarijat NUNS-a, Mirjani Kalinić ili Svetozaru Rakoviću na telefon 011 3343 255 ili 3343 136 i svoje prijave pošalju na e- mail:  [email protected] ili [email protected]


Seminar na temu „Istraživačko novinarstvo“ biće održano i u Nišu  od 25 – 29. februara u Media centru, Obrenovićeva 38. Svi zainteresovani novinari mogu da apliciraju do 20.februara. Broj polaznika je ograničen. Organizator zadržava diskreciono pravo izbora polaznika. Prijave sa CV slati na e – mail: [email protected]. Na ovaj seminar mogu se prijavljivati novinari iz Niša i Pčinjskog okruga.



 

Tagovi

Povezani tekstovi