Tijanić udario člana LDP-a

Miloš Luković, koji je u svojstvu publike došao na suđenje u Prvi opštinski sud, rekao je da je pre početka suđenja na hodniku Tijaniću dobacio „Stidi se“, posle čega ga je, kako je naveo, Tijanić udario po glavi.
Generalni direktor RTS-a je zatim, na početku suđenja, od predsednice veća Ivane Marković Radojević zatražio da ga sudska straža zaštiti od napada i iz sudnice izbaci Lukovića, koji je inače šef izbornog štaba Liberalno-demokratske partije u opštini Palilula. Suđenje je održano uz prisustvo rodbine i prijatelja tužene i bez novinara, pošto u sudnici nije bilo dovoljno mesta.
Tijanić je po izlasku iz sudnice rekao da se proces odvija mirno i korektno, ali da Kovačević-Vučo zahteva prisustvo stručne javnosti kao da je „kozačko suđenje“. „Neka dokaže da knjiga protiv mene nije falsifikat i da nije finansirana mafijaškim kapitalom onog ko je imao slike za Đinđićevo ubistvo“, rekao je Tijanić novinarima i optužio predsednicu Jukoma da vrši pritisak na sud. Suđenje odiše pritiskom, ponovo je dovela više ljudi, a neki momak je krenuo na mene, kazao je Tijanić, ali nije odgovorio na pitanje novinara da li je istina da je udario Lukovića, već se okrenuo i otišao.


Beta

Tagovi

Povezani tekstovi