Benefit žurka Oblakoder magazina

oblakoder

Oblakoder magazin u četvrtak, 10. marta, od 18 časova u Sprat baru organizuje benefit žurku za prikupljanje sredstava za štampu drugog broja magazina.

 

Tom prilikom biće organizovana silent aukcija i čitanje tarota, a muziku će puštati dvojac Disko Buvljak.

 

Na silent aukciji biće dostupne autorske stvari najrazličitijih umetnika i brendova koje su donirali za ovu priliku. Sve stvari biće izložene sa ponuđenim minimalnim cenama. Svako od posetilaca koga bude zanimao određeni rad ili proizvod, moći će da upiše cenu po kojoj bi ga kupio. Kada bude proglašen kraj aukcije, pravi se presek stanja, a rad/proizvod dobija onaj ko je na papiru ponudio najveću cifru!

 

Autori i brendovi čiji će radovi i proizvodi biti na aukciji: Olga Đelošević, Petar Aleksić, TijanaTri, Maple Things, Matrijaršija, David Soda, Lovers.rs, ACID, Marina Uzelac, Dulait, Jelena Milićević, Aleksandar Rakezić, Siniša Janjić, Marija Stanković, Staša Bukumirović, Uroš Dimitrijević, Filip Grujić, Ana Vučković Denčić, Una Laurenčić, Marija Ognjanov, Nikola Đelošević, Luka Jendrišek, Katarina Jovičić, Matija Krstić, StrahinjaSimić, Sanja Momčilović, Snout, Milan Bulatović, Kartagina, Stefan Ćulafić, Damjan Jovanović, Marka Žvaka.

 

Tokom večeri Okultizam i renesansa će čitati tarot. Biće dostupna tri gledanja u karte koja će početi od 20 časova. Do tog trenutka svi zainteresovani moći će da licitiraju, nakon čega se pravi presek i kreće se sa prvom seansom. Konsultacija traje 30 minuta.

 

Satnica:
18:00 – Oblakoder.mp3
20:00 – Disko Buvljak + presek Tarota
21:30 – Presek Aukcije
22:00 – Disko Buvljak

 

Sav prihod od aukcije i tarota ide u fond za štampu drugog broja magazina. Tokom večeri biće postavljena i donatorska kutija, pa posetioci mogu donirati novac i tim putem. Bilo koja suma u vidu donacije je dobrodošla!

 

Kampanju Oblakoder magazina možete podržati i putem platforme Donacije.rs: https://www.donacije.rs/…/drugi-broj-oblakoder-magazina/

 

Tagovi

Povezani tekstovi