Obradović: Potpuno nelogično objašnjenje

„Obradović je u svojoj prijavi naveo da mu prete i da strepi za svoju bezbednost kao i za članove svoje porodice, ali nije naveo nijedan konkretan oblik pretnji“, navodi se u saopštenju policije.


Policija precizira „da je preduzela sve mere zaštite lične bezbednosti vlasnika Vranjskih i članova njegove porodice, ali mu nije dodelila stalno policijsko obezbeđenje, jer ne postoje konkretni razlozi za to“, navodi se u saopštenju. Kako su prethodno preneli mediji zbog pretnji novinaru i vlasniku Vranjskih sa „nepoznate adrese“ Vukašin Obradović je o tome obavestio policiju u Vranju i zatražio policijsku zaštitu.


Međutim, Vukašin Obradović kaže za Danas da je policijsko saopštenje nelogično, jer policija najpre tvrdi da on nije naveo nijedan konkretan oblik pretnje.


– Ukoliko je to tačno zašto su kasnije istakli u saopštenju da su preuzeli sve mere bezbednosti – upitao je Vukašin Obradovići negirao informaciju policije da nije naveo pretnje. Obradovićdodaje i da je sa policijom razgovarao o policijskom obezbeđenju, ali da ga zaista nije dobio.


V. R. – I.P.

Tagovi

Povezani tekstovi