Đurić napustio TV „Avala“

Nezadovoljan odnosom vlasničke strukture prema ulaganju u kvalitetniji program „Avale”, Đurić je odlučio da ne produži ugovor.


– Smatram da sam zajedno sa ekipom iz ove kuće uspeo da unapredim neke stvari i samim tim da pokažem da „Avala” može da postaje televizija koja se gleda. Nije mi žao što odlazim, a glavni razlog je što su u poslednja tri meseca obustavljena razvojna ulaganja koja su ranije dogovorena. Zbog toga je televizija stagnirala – kaže Đurić, koji će najverovatnije da se vrati u marketinšku agenciju „Pleon Olaf & McAteer”.
Đurić je ranije radio kao urednik na „Studiju B”, zatim kao glavni i odgovorni urednik Televizije BK, a na čelnom mestu TV „Avala” zamenio je Slobodana Arežinu. Nakon njegovog dolaska na „Avalu”, pre osam meseci, ubrzo su usledile promene u programu, startovala je i nova programska šema u kojoj su dominirali filmski i zabavni sadržaji, što je doprinelo i do povećanja popularnosti ove televizije.
Za sada nema naznaka ko bi mogao da ga nasledi na mestu glavnog i odgovornog urednika, a ostaje da se vidi kako će ova promena uticati na program Televizije „Avala”.


N.Dž.

Tagovi

Povezani tekstovi