Dala svoju frekvenciju Radio-Subotici?

Za današnju sednicu UO saznala sam slučajno, poziv je napisan „okruglo, pa na ćoše“, ali ne vidim o čemu bi članovi mogli da raspravljaju osim o mojoj smeni – rekla je ona i demantovala spekulacije o tome da je već podnela ostavku. – Možda bih to i učinila, ali ne znam šta bih u njoj napisala jer ne znam šta se od mene traži. Dosad sam u karijeri samo smenjivana, ali nikad nisam podnosila ostavku.


Po našim izvorima, ako bude smenjena, na njeno mesto će, kao vršilac dužnosti biti imenovan Blažo Popović, urednik zabavnog programa RTV. Na nedavnoj zajedničkoj sednici članovima Upravnog odbora RTV je Savet RRA predočio nezadovoljstvo stanjem u pokrajinskom javnom servisu, a zamenik predsednika RRA Goran Karadžić posebno je apostrofirao i da je RTV ustupio jednu frekvenciju Radio Subotici, što je ozbiljano kršenje propisa. Uz to, još nije usvojio sistematizaciju radnih mesta, za šta je imao zakonski rok od 60 dana.


– Pokrajinski servis ima i druge probleme, pa je sasvim logično da se Upravni odbor RTV bavi njima. Hoće li ih rešavati smenom rukovodstva, neka sami odluče. To im je posao – rekao je Karadžić.


M.Živić

Tagovi

Povezani tekstovi