Jutarnji program na Studiju B dva sata duži

Poverenje – U toku petočasovnog trajanja predviđena su živa uključenja, razgovori sa gostima, uvek sveže i brze informacije, izveštaji sa terena, a gledaoci će moći da potraže i pomoć kako da reše neki problem. Za ljubitelje sporta predviđen je i sportski blok, kao i blok o kulturi. Novinari Studija B uključivaće se svakog jutra uživo u program sa nekoliko mesta u gradu, a razgovaraće i sa građanima.
Uz gledaoce će biti novinarke i voditeljke programa Snežana Petrović i Sanja Lubardić.
– Ono što naš jutarnji program i Studio B već na prvi pogled razlikuje od drugih je pouzdanost, iskren pristup i gostima i gledaocima, znanje i potpun uvid u sve što se događa u gradu. Zbog poverenja koje imaju u nas decenijama, Beograđani zaslužuju da cela ekipa da svoj maksimum – kaže za „24 sata“ Sanja Lubardić.
Svakog jutra u 9 sati autor radijske „Beogradske razglednice“ Veljko Pajović razgovaraće sa građanima i pomagati im da reše probleme.
– Glavni cilj je da budemo od koristi gledaocima, da im pomažemo, da ih čujemo i slušamo i Beograd zajedno učinimo boljim i lepšim gradom. Redakciju čini petnaestak ljudi koji rade 24 sata dnevno. Uz produženi jutarnji program radimo i popodnevni program koji traje sat i po, kao i „Podne u Beogradu“, novu kratku emisiju informativnog tipa. Ovi projekti traže veliku ozbiljnost da bismo se još više izdvojili na srpskom medijskom nebu – kaže za naš list Snežana Petrović.


M.B.

Tagovi

Povezani tekstovi