„Produženo jutro“ u Beogradu

– Ideja je da se kroz ceo dan prožima program sa gradskim dešavanjima, jer je „Studio B“ upravo servis građana. Daćemo veći prostor promblemima Beograđana i njihovom rešavanju, kao i uključivanju u radio emisiju „Beogradska razglednica“. Pored novih, ostaće i redovne rubrike poput „SMS reportera“ i „Vesti u 12“, u kojima ćemo u 15 minuta davati pregled gradskih dešavanja. Novitet su „Vesti u 8“ u kojima ćemo dati najavu svega čime ćemo se tog dana i baviti – kaže urednica i voditeljka jutarnjeg programa Snežana Petrović.
Novina je i što će redovni jutarnji pregled štampe, biti uz stručan komentar gosta, nekog istaknutog novinara.
– Odlučili smo da produžimo jutarnji program jer time dobijamo liniju praćenja gradskih dešavanja u kontinuitetu, a jutarnja dešavanja su jako bitna i raznovrsna. Istraživanja su pokazala da postoji publika i u tom nekom „nezahvalnom“ periodu, odnosno da postoji potreba za takvim načinom informisanja – kaže glavni i odgovorni urednik RTV „Studio B“ Aleksandar Timofejev.
Pored Snežane Petrović, od ponedeljka do petka „produženo jutro“ vodiće i Sanja Lubardić, Irena Jovanović, Ivana Vučićević i Ljubinka Dobrosavljev.


S.Š. – M.V.N.

Tagovi

Povezani tekstovi