Koalicija za Kragujevac prihvatila apel NUNS-a

Informativni centar Zajedno za Kragujevac uvažava stavove i aktivnosti NUNS-a i predložiće svojim predstavnicima u lokalnoj samoupravi da preduzmu mere na poboljšanju saradnje između Grada i jedina dva medija sa kojima ona gotovo i ne postoji, osim u okvirima minimuma određenog zakonima RS. Reč je o beogradskim novinama „Politika“ i „Kurir“ i „Glas javnosti“. Naravno za saradnju je potrebna dobra volja obe strane.


Informativni centar Zajedno za Kragujevac nema nameru da se meša u uređivačku politiku medija niti je ikada to činio. To je čvrsto programsko oprdeljenje naše stranke, kao što smo ubeđeni da u vremenu često i s pravom negativnih kvalifikacija na račun političkih partija od strane javnosti, imamo pravo na iznošenje svojih stavova o svim društvenim pitanjima.


Nadamo se da nesporazumi, nerazumevanja, pa i sučeljavanja, doprinose našem daljem demokratskom razvoju kojem su nemerljivo doprineli NUNS ali i Zajedno za Kragujevac kao najznačajniji faktor na kragujevačkoj političkoj sceni u poslednjoj deceniji.


Zajedno za Kragujevac
Informativni centar
portparol Zoran Palčić


Dopis koalicije Zajedno za Kragujevac, upućen Sekretarijatu NUNS-a 29. aprila 2009. godine

Tagovi

Povezani tekstovi