Zekić: Da li je to je Kurir koji više ne psuje?

20221107_141105

“Da li je to je Kurir koji više ne psuje?”, rekla je Olivera Zekić, predsednica Saveta REM-a, prilikom ulaska delegacije Kurira za predstavljanje elaborate za dodelu nacionalne frekvencije.

Igor Žeželj, vlasnik Adria media, u čijem je sastavu Kurir, naveo je da su za dva meseca rezultati nešto malo bolji nego prošli put. “Mi smo danas definitivno broj 1 kolažni kanal sa najvećim ričom i šerom”, rekao je Žeželj.

 

“Bukvalno smo svaki dan među prvih 10 kanala, između pozicija 7 i 9 najčešće. Vikendom idemo na 10. poziciju, nekad 11”, naveo je Žeželj.

 

Žeželj je ukazao da je advertajzing Kurira uvećan za 15 odsto, kao i da će rasti još 15 odsto naredne godine, čak i ako ne dobiju nacionalnu frekvenciju.

 

Žeželj je najavio da im je pri kraju izgradnja TV studija, koji imaju 20.000 kvadrata.

 

On je najavio special ali nije hteo da otkrije šta je u pitanju.

 

“ Mi volimo da budemo inovatori, na tome se ne zarađuje previše, ali se stiče imidž. Promenu u Kuriru su prepoznali naši čitaoci, mi smo kroz menadžera za etiku i rad sa fekt čeking agencijama u partnerskom odnosu”, naveo je Žeželj.

 

Na konstataciju Olivere Zekić da je tužio REM ali i Juditu Popović, Žeželj je naveo da je sa svima u dobrim odnosima. Žeželj je rekao da je nju tužio zato što je izrekla neistinu, a REM jer nije odgovorio na njegove dopise.

 

“Da skratim. Ignorila sam vas”, rekla je Zekić.

Tagovi

Povezani tekstovi