Konkurs za medijski sadržaj – opštine Svilajnac

Untitled design

Javni konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Svilajnac u 2023. godini, raspisuje se za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja kojima se doprinosi ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine

 

Svilajnac u 2023. godini. Pod projektom se podrazumeva zaokružena programska celina ili deo celine (žanrovska i vremenska) kojom se doprinosi ostvarivanju javnog interesa, u skladu sa zakonom.

 

 

Ciljevi Konkursa:

 

– podrška ostvarivanju prava građana na javno informisanje na teritoriji opštine Svilajnac;

– razvoj medijskog pluralizma;

– podsticaj medijskog stvaralaštva u oblasti kulture, nauke i obrazovanja;

– podrška medijskog stvaralaštva i ostvarivanje prava na informisanje u svim oblastima javnog života posebnih, a naročito, zaštićenih grupa.

 

 

Sredstva opredeljena za sufinansiranje projekata na osnovu Konkursa, iznose 6.000.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 30.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu iznosi 5.000.000,00 dinara.

 

Učesnik Konkursa može podneti zahtev za sufinansiranje projekta u iznosu do najviše 80% vrednosti prijavljenog projekta, odnosno najviše do iznosa iz stava 2. ovog odeljka.

 

Učesnik Konkursa koji je u tekućoj kalendarskoj godini već koristio sredstva namenjena projektnom sufinansiranju u oblasti javnog informisanja na republičkom, pokrajinskom ili lokalnom nivou, može učestvovati na Konkursu za sufinansiranje istog projekta samo još jednom u toj godini, i to u iznosu koji, uz sredstva koja je već dobio, ne prelaze 80% vrednosti projekta.

 

Javni poziv za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Svilajnac u 2023. godini

Obrazac 1 – Prijava

Obrazac 1 – Budžet projekta

Obrazac 2 – Narativni i finansijski izveštaj

Obrazac 2 – Finansijski deo izveštaja

Tagovi

Povezani tekstovi