Konkurs Opštine Bačka Palanka za medijske sadržaje

Opština Bačka Palanka

Namena konkursa je: sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana Opštine Bačka Palanka; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa, zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, unapređivanju pravne i socijalne države, slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema, razvoju nauke, sporta i fizičke kulture, zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi, unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana Opštine Bačka Palanka za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

 

Visina sredstava predviđenih za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Bačka Palanka u 2023. godini iznosi 13.200.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu iznosi 2.000.000,00 dinara.

 

Konkurs je raspisan 19.1.2023. godine i traje 15 dana.

 

Link do konkursa: 

https://backapalanka.rs/2023/01/19/javni-konkurs-za-sufinansiranje-projekata-proizvodnje-medijskih-sadrzaja-iz-oblasti-javnog-informisanja-na-teritoriji-opstine-backa-palanka-u-2023-godini/ 

 

Obrazac – Budžet projekta

Obrazac 1- Popunjen predlog projekta

Tagovi

Povezani tekstovi