Konkurs gradske opštine Obrenovac za televizijske medijske sadržaje

Gradska opština Obrenovac

Predmet ovog konkursa je sufinansiranje projekata iz budžeta gradske opštine Obrenovac u oblasti javnog informisanja namenjenih televiziji, u cilju informisanja javnosti o aktuelnim dešavanjima od značaja za život svih građana Obrenovca – a posebno kroz podršku proizvodnji medijskih sadržaja u cilju zaštite i razvoja ljudskih prava i demokratije, unapređivanja pravne i socijalne države, slobodnog razvoja ličnosti i zaštite dece i mladih, razvoja kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoja obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema, razvoja nauke, razvoja sporta i fizičke kulture i zaštite životne sredine i zdravlja ljudi, i to za projekte:

 

Proizvodnje medijskih sadržaja

 

Visina sredstava predviđenih za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja – proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih televiziji, u 2023. godini iznosi 16.750.000,00 dinara, opredeljenih članom 8. razdeo 4 – Uprava gradske opštine, Programska aktivnost – 1201 – 0004 – Ostvarivanje i unapređivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja, Odluke o budžetu gradske opštine Obrenovac za 2023. godinu.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 300.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 13.000.000,00 dinara.

 

Konkurs je raspisan 27.1. i traje 15 dana.

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu gradske opštine Obrenovac ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi