Konkurs Opštine Vlasotince za medijske sadržaje

Opština Vlasotince

Odlukom o budžetu opštine Vlasotince za 2023. godinu 01 br.06-99-2/22 godine sredstva u iznosu od 4.500.000,00 dinara  namenjena su za Konkurs za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Vlasotince do 31.12.2023. godine.

 

Namena konkursa je sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana opštine Vlasotince o zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, unapređivanju pravne i socijalne države, slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih, razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema, razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi, radi podizanja kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika nacionalnih manjina, o unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalim medijskim sadržajima koji doprinose zadovoljavanju potreba građana za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

 

Minimalni iznos koji se može odobriti po pojedinačnom projektu iznosi 80.000,00 dinara, a maksimalni 1.200.000,00 dinara.

 

Konkurs je raspisan 31.1. i traje do 14.2.

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Vlasotince ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi