Konkurs Opštine Ćuprija za medijske sadržaje

Opština Ćuprija

Javni konkurs za sufinansiranje projekata sredstvima iz budžeta Opštine Ćuprija u cilju ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023. godini.

 

Javni konkurs se raspisuje za projekte iz oblasti javnog informisanja koji se realizuju u 2023. godini, za koje su obezbeđena sredstva Odlukom o budžetu Opštine Ćuprija za 2023. godinu („Službeni glasnik Opštine Ćuprija“, br. 39/2022), u iznosu od 15.000.000,00 dinara, i to za:

 

– projekte proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju građana Ćuprije, zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih, razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost, razvoju nauke, sporta i fizičke kulture, zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi, unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana Ćuprije za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 15.000.000,00 dinara.

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Ćuprija ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi