Konkurs Opštine Medveđa za medijske sadržaje

Opština Medveđa

Predmet konkursa je   sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja na teritoriji opštine Medveđa u 2023. godini, koji su značajni za ostvarivanje javnog interesa koji je definisan članom 15. Zakona o javnom informisanju i medijima.  Konkurs se raspisuje za sufinansiranje projekata čija realizacija ne može biti duža od tri godine. 

 

Ciljevi konkursa: podrška ostvarivanju prava građana na javno informisanje; razvoj medijskog pluralizma; podsticaj medijskog stvaralaštva u oblasti kulture, nauke i obrazovanja; podrška medijskog stvaralaštva i ostvarivanju prava na informisanje u svim oblastina javnog života posebnih, a naročito zaštićenih grupa.

 

Za projekte proizvodnje medijskih sadržaja opredeljena su sredstva u ukupnom iznosu od 4.000.000,00 dinara  na poziciji 99/0, ekonomska klasifikacija  423 – Usluge po ugovoru.  

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu je 80.000, 00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 3.200.000,00 dinara.

 

Učesnik konkursa može podneti zahtev za sufinansiranje projekta u iznosu do najviše 80%  vrednosti predloženog projekta, odnosno najviše do iznosa utvrđenog konkursom.

 

Konkurs je raspisan 17.3. i traje do 31.3. 

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Medveđa ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi