Konkurs za „Specijalnu nagradu Ukrajina“ Bavarskog novinarskog udruženja

BJV

Po prvi put, Bavarsko novinarsko udruženje (BJV) predstavlja „Specijalnu nagradu Ukrajina“ širom Evrope u okviru svog konkursa za Dan slobode medija. Nagrada je iznosi 1.000 evra.

 

Poziv za prijavu je upućen svim evropskim novinarima koji su izveštavali iz Ukrajine ili o situaciji u Ukrajini u protekloj godini. Prihvatljivi su i novinarski radovi svih vrsta (tekstovi, fotografije, audio-vizuelni prilozi, karikature) koji su nastali u Ukrajini u posebnim uslovima rata i koji opisuju stanje ljudi u zemlji.

 

Prilozi moraju biti napisani u proteklih dvanaest meseci pre datuma zatvaranja konkursa. Prilozi treba da budu napisani na nemačkom ili engleskom jeziku. Ako su originalno napisani na drugim jezicima, priložite prevod dela na engleski ili nemački.

 

Ovde možete pronaći Uslove prijave na engleskom i ukrajinskom jeziku.

 

Da biste učestvovali na konkursu, popunite formular za prijavu (engleska verzija, ukrajinska verzija) i pošaljite ga zajedno sa svojim radom do 12. aprila 2023. na sledeću adresu: Baierischer Journalisten-Verband e.V., St.-Martin-Str. 64, 81541 Minhen, Nemačka.

 

Nagrade će biti uručene 8. maja 2023. u Minhenu.  

Tagovi

Povezani tekstovi