Prodajemo se !

„Prodajte se“, dosetio se Oibibio, posle dugog razmišljanja o tome šta jedan medij treba da uradi da bi uspeo na slobodnom balkanskom tržištu.


Dragi čitaoci, prijatelji i saradnici, ne čekajte objavljivanje u Službenom glasniku – već je raspisan tender za romantičnu večeru sa članom redakcije e-novina po vašem izboru. Šaljite nam svoje ponude, a mi ćemo stanje na semaforu redovno ažurirati. Nemojte da vas brinu geografske razdaljine – ako ste na drugoj strani sveta, naći ćemo se negde na pola puta. Ko kaže da romantična večera nije moguća na sarajevskom aerodromu, u avganistanskim prostranstvima, u tranzitu; i šta fali Parizu ili Zagrebu, a ni Toronto nije za bacanje – o čarima Mediterana da i ne govorimo. Ako ste na dijeti, nema veze, vi gledajte a mi ćemo jesti za dvoje.


Tender se zvanično zatvara 15. septembra u ponoć.


 Iz naše ponude:


Dejan Kožul – Šef deska, radan i nečujan. Voli promaju, ne smeta mu dim cigarete. Jede sve što vole mladi.


Žarka Radoja – Mršava i vredna, malo troši. Teme za razgovor: Dundo Maroje i ostali dubrovački frajeri. Upada drugima u reč.


Peđa Popović – Idealna večera: hot dog s nogu. Skroman i nenametljiv, spreman na svaki dogovor. Voli neosnovane pohvale.


Bojan Tončić – Mrzi sve ljude, a naročito muškarce, žene i decu. Biljke i životinje. Voli da zamera, preporučujemo kafanu sa emotivno stabilnim kelnerima. Tema: ratni zločini, individualni a naročito kolektivni.


Ivan Radojević – Najodgovorniji među nama – za slovne greške. Profesionalnim lektorima se za ovu večeru odobrava popust. Voli egzotične, južnoameričke kuhinje.


Milica Jovanović – Šta god da kažete, ona ima kontra argument. Idealna kombinacija: škampi na klupi u parku.


Milica Marković – Ova večera mora biti na mreži – na Fejsbusku, Skajpu ili Majspejsu. Bar ne morate da brinete kako ćete se obući. A ni kako izgledate.


Iva Klisić – Vedra i vesela, zarazno se smeje i svaku večeru pretvoriće u opštu zabavu. Ali nju ne puštamo samu, mnogo je mlada.


Marko Matić – Najbolji među nama, stručan i ozbiljan, zna prigodne šale i ume da sluša. Pedantan i ljubazan, nije izbirljiv.


Dragan Kujundžić – Idealan termin za ovu večeru je u radno vreme. Voli zdravu hranu i medicinske savete. I Depeche Mode.


Lidija Franović – Društveno-odgovorna i svesna akutnih globalnih problema. Odeljak za nepušače nužan uslov. Prozori zatvoreni.


Ivan Ilić – Pljeskavica za poneti, punjena, sa raznim prilozima. Ako nema, može i smoki. Priča u šiframa, ali uspeli smo da razaznamo da voli kompjutere i servere.


Milan Živanović – Kad se zatvori tender, večera sa njim će biti moguća samo u vojnoj kantini. Ima i to svojih čari, a od kupca očekujemo zabavnu reportažu sa ovog SMB događaja.


Branislav Jelić – Direktor. Ovih dana živi pod stolom. Na večeru povedite i svog šefa, poslovne prijatelje, knjigovođe i advokate, savetnike i menadžere – da bude veselije.


Tomislav Marković – Ova večera može da traje oko 15 minuta: uglaviće je između pisanja za e-novine, preloma Betona i redigovanja knjiga. Možda je bolje da ćutite dok jedete.


I, konačno, Petar Luković – Znate i vi da ova večera nema cenu i da nije moguće predvideti kako će biti raspoložen, šta će želeti da priča a šta da jede. Zato je tako neodoljiv.

Tagovi

Povezani tekstovi