Konkurs Opštine Veliko Gradište za medijske sadržaje

Opština Veliko Gradište

Konkurs Opštine Veliko Gradište za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja 

 

Javni poziv (konkurs) se raspisuje radi pružanja finansijske podrške proizvodnji medijskih sadržaja koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja, definisanog članom 15. Zakona o javnom informisanju i medijima.

 

Sredstva opredeljena za ovaj konkurs iznose 1.300.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti za sufinansiranje projekta iznosi 20.000,00 dinara, a najveći 400.000,00 dinara.

 

Učesnik konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja koji su od lokalnog značaja i doprinose ostvarivanju javnog interesa u javnom informisanju, za štampane, radio i internet medije i novinske agencije može podneti zahtev za sufinansiranje najviše do 80% opravdanih troškova za realizaciju projekta dok učesnik konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za televiziju može podneti zahtev za sufinansiranje najviše do 50% opravdanih troškova za realizaciju projekta.

 

Projektima koji se realizuju sredstva će se dodeljivati po pravilima za državnu pomoć male vrednosti (de minimis državna pomoć).

 

Konkurs je raspisan 13.4. i traje do 9.5.

 

Sva potrebna dokumenta za prijavu na sajtu Opštine Veliko Gradište ovde.

Tagovi

Povezani tekstovi